www.autoelektronika.hu - Autó kényelmi és védelmi elektronika

Logisztika


INFORMÁCIÓ: 06 (20) 411-33-92     /    

SB 720 GPS flottakövető rendszer ismertető

KépSzeretnénk bemutatni egy teljesen új, magyar fejlesztésű és gyártású flottakövető rendszert, amit most rendkívül kedvező, bevezető áron kínálunk mindenkinek, azonnali flotta kedvezménnyel. A készüléket jó paraméterezhetősége és egyéni igényekre szabhatósága teszi vonzóvá mindazok számára, akik működésében egyszerű, alacsony üzemeltetési költségekkel bíró, de mégis magas biztonságot nyújtó flottakövetést szeretnének üzembe helyezni.

A rendszerrel felszerelt jármű, az interneten keresztül a világ bármely pontjáról nyomon követhető, útvonala lekérdezhető és egyéb naplózási adatai ellenőrizhetőek. Bármikor, dátum szerint visszakereshető a bejárt útvonal, a jármű megállásainak, a raktér vagy üzemanyagtartály nyitásainak pontjai, a sofőr esetleges sebességhatár túllépései. Egyéb igényeket is kiszolgálunk külön megrendelésre, mint üzemóra számlálás, menetlevél és tahográf  nyomtatása, pánik jelzés fogadása és határátlépés figyelése 24 órás diszpécserszolgálaton keresztül. A készülékcsalád más tagjai akár riasztó készülékként is működtethetőek.

A járműpark ellenőrzéséhez nincs másra szüksége, mint egy internet hozzáférésre és a jelszavára, amivel a GPS.AUTOELEKTRONIKA.HU oldalra belépve máris  kontrolálhatja a flotta pillanatnyi helyzetét és elmúlt mozgását. Az eddig beszerelt készülékek több mint fél éves futástapasztalatai alapján kijelenthetjük, a szokásos logisztikai előnyök mellett átlagosan 10-15 % üzemanyag megtakarítás érhető el különösebb szigorú intézkedések nélkül is.

A beszerelt alap készülék akciós ára   40.000 ft + áfa / jármű
A belföldi flottakövetés havidíja   3.000   ft + áfa / hó / jármű

A szerződés feltételei, a szerződésben leírt 2 év hűségnyilatkozat vállalása, beszereléskor a készülék ára és az egy éves belföld távfelügyeleti díj kifizetése előre.

Próbálja ki rendszerünket honlapunkon:      GPS.AUTOELEKTRONIKA.HU

Távolsági buszok logisztikai támogatása

Kép   Kép

Kép   Kép

Kamionok védelme és logisztikai támogatása

Kép   Kép

Kép   Kép

Munkagépek védelme és logisztikai támogatása

Kép   Kép

Kép   Kép

Kép   Kép


A lap tetejére | Főoldal | Kapcsolat | ÁSZF
www.autoelektronika.hu