www.autoelektronika.hu - Autó kényelmi és védelmi elektronika

GSM


INFORMÁCIÓ: 06 (20) 411-33-92     /    

Bevezető

KudaA mai világban szinte mindenki használ mobiltelefont, főleg azok, akik mozgásban vannak.
Ezért fontos, hogy biztonságban telefonálhassunk az autóban. Másfelöl a rendőr is elég drágán bünteti azt, aki kézben tartja a telefont vezetés közben.
Így szinte nélkülözhetetlenek a különböző kihangosító készülékek. A fülhallgató sem az igazi megoldás, hacsak nem állandóan a fülünkben hordjuk.

De a kihangosító megfelelő beszerelése sem egyszerű feladat. Az elhelyezésére vannak szabályok annak érdekében, hogy elkerüljük a visszhangot beszélgetés közben, vagy ne halljunk zörgő hangokat a rádióból sem. Fontos a készülék elhelyezése is, balesetvédelmi szempontokat kell figyelembe venni ( pl. egy felrobbanó légzsák többszáz kilométeres sebességgel lövi ki a rossz helyre szerelt telefont ! ). Az is elkerülendő, hogy nyomokat hagyjunk a műszerfalon, vagy az autó egyéb látható helyén. Egy rossz helyre fúrt lyuk, és az autó mindjárt súlyos pénzzel ér kevesebbet.
Ezért használjuk a KUDA telefontartó konzolokat . Nagyon igényes kidolgozású bőr, illetve műbőr bevonattal készülnek. Egyes esetekben még különböző színekben is rendelhetőek. Némelyik autótípusnál több variáció is van a felfogatás helyére.

Hirschmann GSM kiegészítők

GSM antennát is általában belső ragasztásút használunk, elkerülve így a külső rész rendszeres pótolgatását.
Különböző árfekvésben ajánlunk gyári és utángyártott kihangosító készülékeket. Egy-egy telefonhoz legalább három különböző kategóriás készüléket tudunk ajánlani.
Nem tudjuk az összes létező telefontípus kihangosítóit felsorolni árlistánkban, kérjük hívjon fel minket katalógus árainkért.

Kép   Kép   Kép

Kép   Kép


A lap tetejére | Főoldal | Kapcsolat | ÁSZF
www.autoelektronika.hu